go känsla HusmanHagberg

Att bygga ett HusmanHagberg-team!

Idag driver jag HusmanHagberg Uddevalla STO och håller på att bygga upp ett riktigt härligt team. Det är viktigt för mig att det är roligt att gå till jobbet, jag vill att alla ska se kollegorna som en andra familj.

Just den goa team-känsla som kan infinna sig bland kollegor tycker jag är så viktig när man jobbar. Det har jag haft med mig hela mitt liv – att det ska vara roligt att gå till jobbet. Jag vill att man ska känna det som att jobbet och kollegorna är en andra familj. En stor familj där alla både stöttar och pushar varandra.

Från en till flera

Ett år efter starten av HusmanHagberg anställdes Ebba Olsson, vår första mäklare. Tidigare hade vi haft ett par studenter så att kunna anställa var en go känsla. Det är tuffare än man tror att hitta en mäklare. Ja, det är jättesvårt att hitta mäklare som är färdigutbildade. Oftast så är svårt att byta när man som mäklare väl sitter på en byrå. Jag började därför att bygga underifrån istället. Ebba kom som färdig mäklare till oss efter att ha läst klart i Malmö. 

Ebba börjar komma in i jobbet riktigt bra nu och hon är varm i kläderna och fyller kostymen så att säga. Så det är jättekul! Det är väldigt viktigt att hitta rätt person som man ser bidrar till teamet – Ebba var den rätta personen! Mimmi är vår mäklarstudent som är färdig i augusti 2022. Sen har vi en tjej till på ingång som börjar nu i juni. Det händer mycket det här året och det känns så himla roligt! 

Sen har vi Tommy också som kastade sig in i branschen och började plugga. Han är lite äldre och har en annan bakgrund. Tommy är en jättestark spelare som vi är glada att vi fått in, han har en enorm erfarenhet inom sälj. Vi mäklare ska förmedla bostäder både för säljare och köpare; vi ska vara en oberoende part och det är vi professionellt i vårt yrke. Samtidigt som en mäklare ju i slutändan alltid är en säljare. Det är en tvåstegsprocess att sälja bostäder både att sälja in sig själv som mäklare men såklart även att sälja bostäder.

Go team-känsla

Det viktigaste när man byggt upp ett team är att man är ett gott gäng. Och att man kan ha roligt på jobbet. Jag vill att alla ska bli sedda och kunna fråga vad de vill. Hos oss ska backar vi upp varandra och står bakom varandra. Det är superviktigt och lika viktigt är det att alla fungerar med alla. Det skapar en go känsla. På HusmanHagberg Uddevalla STO finns vi där för varandra i vått och torrt och det tror jag alla känner.

Rulla till toppen